×
DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ
 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Proiectul este finanțat prin Programul ROMACT derulat de Consiliului Europei și Comisia Europenă.
Întâlnirea cu specialista a fost una pe placul participanților pentru că seniorii au obținut o serie de informații utile în materie de consum și administrare de medicamente.
Direcția de Asistență Socială Satu Mare, în calitate de partener al Asociației Stea, intenționează să participe cu o propunere de proiect care se adresează problemelor prioritare din cartierul Sătmărel al municipiului Satu Mare, la apelul organizat în cadrul Schemei de granturi mici ”Intervenții prioritare pentru comunitățile rome” lansată în 2021 de către Fondul Român de Dezvoltare Socială (FRDS) în cadrul programului “Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor”.
Korcsmaros Liviu Ioan are 42 de ani. De zece ani încoace, cu urcușuri și coborâșuri, a fost în repetate rânduri beneficiar al Adăpostului de noapte.
Asigurarea de locuri suficiente în creşe este o preocupare continuă pentru Primăria Satu Mare. Începând cu anul 2016 am mărit constant numărul de locuri în creșe, prin înființarea de unități noi și extinderea capacității celor existente.
Politica de Cookie