A pünkösdi nyitvatartási program
A Lakossági Nyilvántartó Osztálynál csak a halálesetekről szóló dokumentumok regisztrációja történik 9 és 12 óra között.

Felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy hétfőn, június 21-én az ortodox pünkösd második napján Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és az alárendelt intézmények szüneteltetik a lakossági ügyfélfogadást. A Lakossági Nyilvántartó Osztálynál csak a halálesetekről szóló dokumentumok regisztrációja történik 9 és 12 óra között.


A Helyi Adók és Illetékek Igazgatóságának pénztárai zárva tartanak. Az illetékek és az esetleges büntetések befizetése ezen a napon csak ONLINE történhet, az olyan platformok igénybevételével, amelyek bármelyik országban és bármelyik bank által kiadott bankkártyák adatait elfogadják. Ezek a www.ghiseul.ro és a www.globalpay.ro


A közszállításért felelős Transurban Rt. közleménye szerint az autóbuszok pünkösdhétfőn a szombati órarend szerint közlekednek. Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala és az alárendelt intézményei kedden, június 22-én visszatérnek a megszokott munkarendhez.
 


 

 
Cookie