ARANY- ÉS GYÉMÁNTLAKODALMAT ÜNNEPLŐ HÁZASPÁROK DíJAZÁSA
Rendkívüli és megható eseménynek adott otthont csütörtökön az Északi Színház, amely során Kereskényi Gábor 66 olyan házaspárt köszöntött, akik ebben az időszakban ünneplik az 50. vagy 60. házassági évfordulójukat.

A szépkorúakat a színház román és magyar tagozatának a színésznői is meglepték, Méhes Kati és Alina Negrău szerzett örömet produkciójukkal a résztvevőknek.

,,Egy olyan érzelemdús esemény a mai, amely emlékeztet bennünket azokra a dolgokra, amelyek igazán fontosak az életünkben: a család, a hűség, a tisztelet és a szeretet. Csodálom és nagyra becsülöm ezeket a házaspárokat, remélem, sikerült emlékezetessé varázsolnunk számukra ezt a nem mindennapi pillanatot.” – jelentette ki a rendezvényen Kereskényi Gábor polgármester.

Az ünnepeltek rendelkezésére állt egy az eseményre emlékeztető selfie keret is, ahol azonnali képeket készíthettek, a polgármester pedig az önkormányzat és a Helyi Tanács nevében 1000-1000 lejt és „hűségoklevelet” is átadott nekik. Az idei évben eddig 127 házaspár lett díjazva.

 
Cookie