Arany- és gyémántlakodalmas házaspárokat jutalmaztak a polgármesteri hivatal vezetői
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal folytatja a hagyományt és díjazza a hosszú ideje házasságban élő szatmáriakat. Szerdán, július 14-én a Kossuth-kertben található Zöld Házban 29 ötven éves házassági évfordulóját ünneplő, illetve 5 hatvanadik évfordulóját ünneplő párt díjaztak.

Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere köszöntő beszédében hangsúlyozta: fontos, hogy ilyen példák álljanak a szatmári közösség és a fiatalabb generációk tagjai előtt. „Úgy gondolom, hogy minden közösségben fontosak a példaképek! Minden tiszteletünk és megbecsülésünk az Önöké, akik bebizonyították, hogy az átélt nehéz időszakok ellenére együtt, kéz a kézben kell dolgozni a közös célok eléréséért. Az Önök élete a példa arra, hogy ennyi év elteltével is a közös élet szép, a család pedig igazi, pótolhatatlan érték társadalmunkban. Gratulálok, sok egészséget és hosszú életet kívánok, szeretteik körében” – mondta Kereskényi Gábor. 


Gheorghe Stan és Adelin Ghiarfaș alpolgármesterek köszönetet mondtak a résztvevőknek azért, hogy mindig megtalálták a módot arra, hogy átlendüljenek a nehézségeken, életük munkájával pedig hozzájárultak a város fejlődéséhez.


Az elismerő oklevelek mellett minden pár 1000 lejes jutalomban részesült. Az arany- és gyémántlakodalmas párok díjazása köszönet és szimbolikus gesztus, amely már évek óta hagyomány Szatmárnémetiben, s melyet a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szatmárnémeti Helyi Tanács a jövőben is folytatni fog!
 

 
Cookie