Szatmárnémeti Városnapok: testvérvárosok szakmai konferenciája
Isten hozta Önöket Szatmárnémetiben, Isten hozta Önöket a Szatmárnémeti Városnapokon!

Dr.  Kovács Ferenc polgármester úr
Babják Zoltán polgármester úr
Krystyna Stachowska alpolgármester asszony
Drága ungvári barátok,
Hölgyeim és uraim


Örülök, hogy körünkben üdvözölhetjük barátainkat Beregszász és Ungvár városából. Imádkoztam Istenhez, hogy el tudjanak jönni Szatmárnémetibe és köszönöm erőfeszítésüket, hogy eljuthassanak Szatmárnémeti városába.  Tudom, hogy nem könnyű Önöknek, mi csak sejthetjük mennyire nehéz Önöknek ezekben a vészterhes időkben.
Újra megismétlem: számíthatnak ránk továbbra is. Most és a békeidőkben is!

Krystyna Stachowska alpolgármester asszony,
A Szatmárnémeti és Rzeszów közti kapcsolatok nagyon sokat fejlődtek az elmúlt időkben. A városaink lakossága közötti kulturális tapasztalatcserék egyre inkább megerősödtek. Örvendetes, hogy a városaink közötti gazdasági kapcsolatok is egyre jobbak. Nagyon szeretném, ha folytatnánk ezt az irányt.


Dr.  Kovács Ferenc polgármester úr
Szatmárnémeti és Nyíregyháza között a testvérvárosi kapcsolat már több mint 20 éve tart. Ez egy olyan partnerség, mely egyre erősödik az idő múlásával mivel Szatmárnémetinek és Nyíregyházának közös értékrendszere, projektjei és közös érdekei vannak.
Az évek folyamán Önök partnereink, barátaink és példaképeink voltak. Megtanultuk, hogy fejlesszük közösségeinket, hogy jövőt építhessünk Európa ezen részén.

 
Cookie