×
COVID-Információk
Tisztelt szatmáriak! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormány által országos szinten elrendelt korlátozások miatt az „Ócskapiacon” a kereskedők és a vásárlók egyaránt Zöld Oltási Igazolvánnyal kell rendelkezzenek.
A kormány által pénteken elfogadott, a koronavírus-járvány terjedését fékezni hivatott  2021/1130-as számú kormányrendelet értelmében október 25-től a közintézmények csak beoltott, a betegségen átesett, vagy negatív teszttel rendelkező állapompolgárokat fogadnak.
Ezúton értesítjük a tisztelt lakosságot arról, hogy a Szatmárnémetiben működő két oltási központ szombaton és vasárnap is nyitva tart, 8 és 20 óra között.
Az Oltási Tevékenységeket Koordináló Nemzeti Bizottság és a Szatmár Megyei Sürgősségi Helyzetek Bizottságának döntése nyomán, szem előtt tartva hatékonyabbá tételüket, összevonják az oltóközpontokat.
A hétvégén is könnyen megközelíthető, forgalmas  helyeken folytatódik az Oltási Maraton Szatmárnémetiben.
Folytatódik Szatmárnémetiben az Oltási Maraton.
Szombaton, május 29-én a „Nagypiacon", vasárnap pedig az „Ócskapiacon" kaphatják meg személyi igazolvány felmutatásával a Johnson&Johnson vakcinát az állampolgárok 8.00 és 16.00 óra között.
A hétvégén folytatódik az Oltási Maraton: pénteken, május 21-én 14 és 20 óra között, szombaton és vasárnap 10-től 20 óráig, a Szatmárnémeti Shopping City parkolójában felállított oltási ponton!
Az oltáshoz csak a személyi igazolvány felmutatására van szükség.
Cookie