Együtt tesszük színesebbé a várost!
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala, a  G.M. Zamfirescu Kulturális Központ által meghirdeti, a 350/2005-ös számú törvény alapján, vissza nem térítendő támogatású pályázati kiírását a 2021-es évre: “Sport mindenkinek”, “Kultúra”, illetve “Ifjúsági, oktatási és szabadidős projektek” kategóriákban.

Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala, a  G.M. Zamfirescu Kulturális Központ által meghirdeti, a 350/2005-ös számú törvény alapján, vissza nem térítendő támogatású pályázati kiírását a 2021-es évre: “Sport mindenkinek”, “Kultúra”, illetve “Ifjúsági, oktatási és szabadidős projektek” kategóriákban.  Az alprogramok költségvetése: 

  • Kulturális projektek: 200.000 lej
  • Ifjúsági, oktatási és szabadidős projektek: 50.000 lej
  • “Sport mindenkinek” kategória: 200.000 lej. 


Pályázhatnak civil és nem kormányzati szervezetek, egyesületek, a pályázatok leadási határideje 2021. május 10., 16 óra. Az űrlapok és pályázati dokumentáció letölthetőek a következő címről: bit.ly/gmzproiecte 

A pályázatok lepecsételt borítékban kerülnek leadásra az intézmény székhelyén, a Szakszervezetek Művelődési Házának épületében, a Transilvaniei sugárút 3-as szám alatt, a 2-ik emeleten, a pályázati kategória feltüntetésével. A titkárság nyitvatartása: hétfő-péntek, 08-16 órák között, telefonszám: 0261-768608. 

Az intézmény munkatársai a következő címeken állnak a pályázók rendelkezésére: 

  • Kulturális projektek: cultura@gmz.ro 
  • Ifjúsági és sport tevékenységek: tineret@gmz.ro
  • Könyvviteli és elszámolási információk: conta@gmz.ro


A kulturális központ csapata azzal is segíti a városi szervezők, egyesületek pályázati tevékenységét, hogy online tájékoztatót szervez az érdeklődők számára Zoom platformon, április 21.én csütörtökön, 18 órától. Információkért és további részletekért kérjük kövessék az intézmény facebookos oldalát: fb.com/gmzamfirescu

 

 
Cookie