Gheorghe Stan
 • 0261807504
 • cabinetvice@primariasm.ro

Gheorghe Stan

A Közszolgáltatási és kereskedelmi szakbizottság elnöke, a Tudományos tevékenységek, oktatási, művelődési, egyházügyi szakbizottság tagja

Gheorghe Stan alpolgármester anyakönyvvezető, valamint koordinálja a következő szolgálatok/közintézmények működését: Szociális Igazgatóság, Északi Színház, G. M. Zamfirescu Kulturális Központ, Városi Sportklub, továbbá a polgármesteri hivatal következő osztályainak működését: Vagyonkezelési osztály, Adminisztratív osztály, Oktatási intézményekért felelős iroda.


Gheorghe Stan alpolgármester megbízható különböző, a polgármesteri hivatalon belül létrehozott bizottságokban való részvétellel, továbbá a polgármester vagy a Helyi Tanács kérésére beszámolót készít és információkat közöl a rá bízott feladatokkal kapcsolatban, valamint lakossági közmeghallgatásokat is tarthat.
 

Dokumentumok
 • FOGADÓÓRÁK


  Tisztelt Hölgyem/Uram,


  Annak érdekében, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban tudjunk az Ön által jelzett problémával foglalkozni, kérjük, amennyiben meghallgatásra akar jelentkezni a polgármester, az alpolgármesterek, a városmenedzser vagy a jegyző fogadóóráira, kérjük töltse ki az alábbi nyomtatványt:

  Fogadóórára jelentkezek:

  Kötelező mezők*

  Alulírott kijelentem, hogy informálva lettem arról, hogy személyes adataim és a csatolmányokban szereplő adatok az érvényben lévő törvényes előírások szerint lesznek felhasználva az Európai Unió 679/2016-os szabályzata szerint.

  Szükséges dokumentumok:
  • A nemtetszését kiváltó válasz
  • A kérvénye iktatószáma a válasz hiánya esetében
  • Egyéb dokumentumok, amelyekkel alátámasztja a véleményét

Cookie