Gyémánt- és aranylakodalmas párokat jutalmaztak
Szatmárnémetiben egy erős szépkorúakból álló közösség él, melyben tisztelik a családi értékeket! Kereskényi Gábor polgármester, valamint Gheorghe Stan és Adelin Ghiarfaș alpolgármesterek harminc olyan házaspárt jutalmaztak, akik most ünneplik gyémánt- vagy aranylakodalmukat. Sok boldogságot és egészséget kívánunk nekik!

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal szerdán, március 31-én újra jutalmazta a szatmári, kerek évfordulós házasokat, meghajolva ezzel az ötven, illetve hatvan éve harmonikus házasságban élők előtt. 


A díjak és oklevelek átadásának helyszíne ez alkalommal a Szatmárnémeti Északi Színház udvara volt, az esemény pedig az új koronavírus terjedése ellen hozott szabályok betartásával történt.


Az esemény során harminc házaspárt díjaztak: négy párt gyémántlakodalmuk, huszonhatot pedig aranylakodalmuk alkalmából. 
Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere, illetve Gheorghe Stan és Adelin Ghiarfas alpolgármesterek egy-egy oklevelet adtak át a pároknak, valamint egy 1000 lej értékű pénzösszeget családonként, ezzel jutalmazva, hogy igazi példaképei lettek a szatmári közösségnek.


“Szatmárnémetiben egy erős szépkorúakból álló közösség él, melyben tisztelik a családi értékeket! Nagyon fontosnak tartom az ilyen eseményeket, hiszen megérdemlik, hogy értékeljük és tiszteljük őket. Nehéz időket élünk és mindannyian azért küzdünk, hogy legyőzzük a világjárványt. Együtt sikerülni fog!
Köszönök minden erőfeszítést, amit azért tettek, hogy most egy multikulturális városban élhetünk, ahol a közösség számára a család áll az első helyen. Sok egészséget kívánok Önöknek, őrizzék meg az optimizmust, és maradjanak példaképek a fiatal generáció számára most és a jövőben is” – mondta az ünnepeltekhez szóló polgármester. 

 

 

 
Cookie