×
HELYI ADÓK ÉS ILLETÉKEK IGAZGATÓSÁGA
  • Tel: 0261-768209
  • E-mail: ditl@primariasm.ro
  • Pénztár, Romană tér: hétfő-péntek: 8.00-17.00
  • Pénztár, Someşul üzletház: hétfő-péntek: 9.00-16.30
 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Az adók és illetékek számítási alapja nem változik, csak az Adóügyi Törvénykönyv által előírt, 5,1 százalékos infláció arányával emelkednek.
Speciális ügyfélfogadási programmal működik a Húsvét Ünnepek alatt, április 22. és 25. között a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Anyakönyvi Osztálya.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy április 1-től a következőképpen módosul a Szatmárnémeti Helyi Adók és Illetékek Igazgatóságának ügyfélfogadási programja:
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Helyi Adók és Illetékek Igazgatósága további két telefonszámot bocsájt a szatmárnémeti jogi és magánszemélyek rendelkezésére, hogy minél könnyebben megkapják a megfelelő információkat.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Helyi Adó- és illetékügyi Igazgatóság alternatív, korszerű és biztonságos fizetési lehetőségek megteremtésével kíván igazodni a lakosok igényeihez, ezért január 24-től kezdődően 21, a város különböző részein található SelfPay fizetőpontokon teszi lehetővé a helyi adók és illetékek átutalását. 
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy mindazok, akik március 31-ig megteszik ezt, 10 százalékos adókedvezményben részesülnek.
Cookie