Holnap kezdődik a Szatmárnémeti Utcazene Fesztivál! 
Íme a teljes program, amely 6 helyszínen várja a kikapcsolódni vágyókat.

Teljes az idei Szatmárnémeti Utcazene Fesztivál programja. Egy teljes hétvégén keresztül, július 1-3. között világhírű artisták és zenészek lepik el a szatmári utcákat és tereket, hogy látványos és izgalmas előadásokkal örvendeztessék meg a fesztivál látogatóit.
 

A napközbeni hőségriadót figyelembe véve, a szervezők tekintettel vannak a látogatókra, ennek értelmében a programok a rendezvény mindhárom napján 19.00 órától kezdődnek.


A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ a Szatmári Fiatalokért Kulturális Egyesülettel partnerségben megszervezett Szatmárnémeti Utcazene Fesztivál a város egyik legszínesebb és leglátványosabb rendezvénye, amely  nagy népszerűségnek örvend a helyi közönség mellett a szomszédos megyékből érkezők és a külföldiek körében egyaránt.Ismét élettel telnek meg Szatmárnémeti utcái, immár 6 helyszínen zajlanak a látványos programok
 

„Örvendek, hogy a fesztivál értékkel tölti meg a nemrég uniós alapokból felújított Szatmárnémeti Új Központot. A rendezvény helyszínei közül, 4 is ezen a megújult útvonalon található. Szeretettel várjuk a szatmáriakat, látogassanak ki a fesztiválra és érezzék jól magukat” – nyilatkozta Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere.


Az elmúlt évekhez hasonlóan, a fesztivál a város központjának több pontját is belakja. A Transilvania sugárúton lévő kerékpár felhajtónál megtalálható lesz az első helyszín, az zenélő szökőkút környékén elhelyezett Ecomatrix színpad ad otthont az artisták lélegzetelállító produkcióinak, a Corneliu Coposu (Batthyány) sétány rendezvényterén, a főszínpadon  utcazenészek, brass bandek egyedi hangzású koncertjeit lehet majd élvezni, akárcsak a sétány elején elhelyezett TransPink színpadon. 


A Várdomb (Decebal) utcában igazi buli hangulatra, a Vécsey-ház udvarán pedig elektronikus zenei produkciókra is számíthatnak a látogatók. Ennek értelmében a  Várdomb (Decebal) utca a közúti forgalom előtt június 1., péntek reggel 8 órától június 4., hétfő reggel 7 óráig zárva lesz.Több mint 100 izgalmas és változatos produkció


10 különböző országból érkeznek világjáró művészek és zenészek Szatmárnémetibe, hogy elképesztő produkcióikkal a Szatmárnémeti Utcazene Fesztivál közönségét is elkápráztassák. 


Érdemes a követni a Utcazene Fesztivál oldalait, a Facebookon és az Instagramon, illetve a szervezők közösségi oldalait is, ahol folyamatosan naprakész információk és izgalmas tartalmak kerülnek megosztásra a fesztivál alatt is.
 

 
Cookie