×
Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság
Projektjeink

A Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság célja az első számú segítség lenni a szatmárnémeti egyedülálló személyek és a nehéz helyzetben levő családok számára. A feladata, hogy a lehetőségek függvényében segítsen az életkörülmények javításában azon személyeknek és családoknak, akik saját eszközeikkel, erőfeszítéseik ellenére nem tudnak megfelelő körülmények között élni. A Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság minden projektjében a helyi szintű szolgáltatások minőségének a javítását tűzi ki célul, intézmények közötti együttműködéssel és transzparenciával, szem előtt tartva a szolgáltatásokat igénybe vevők szükségleteit.

 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Hivatalos formát öltött a Fejlesztési, Közigazgatási és Közmunkálatokért felelős Minisztérium által Szatmárnémetinek nyújtott legújabb támogatás, amelynek értelmében a Strand utcáról induló harmadik Szamos-híd építése során összesen 164,15 millió lejnyi finanszírozásban részesül az önkormányzat, 82 millió lejjel csökkentve ezáltal a polgármesteri hivatal hozzájárulását.
Megkétszerezte a Strand utcáról induló harmadik Szamos-híd finanszírozását a Cseke Attila által irányított Fejlesztési, Közigazgatási és Közberuházásokért felelős Minisztérium.
Romániában és egész Európában egyedülálló létesítmény készül az Országos Helyreállítási Alap pályázati kiírásából Szatmárnémetiben: a Kényszeriparosítás Múzeuma!
Szereztünk 5.575.735 lejnyi támogatást a Constantin Brâncuşi Technológiai Líceum korszerűsítésére
Cookie