Szatmári Termékek Vására a hétvégén!
Ismét elhozzák Szatmárnémetibe a tavasz hangulatát és ízeit a helyi termelők, a hétvégén ugyanis újból Szatmári Termékek Vásárát szervez a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület a régi központbeli parkban.

Hétvégén, március 13-án és 14-én 10 és 18 óra között várja a vásárlókat különleges és egyedi termékeivel 26 termelő.

 

Egyedi, helyi termékeket és portékákat kínálnak, amelyek nem találhatóak meg az üzletek polcain: hazai borok és pálinkák, többfajta méz, ízletes húsok és hústermékek, natúr kozmetikumok, kézzel készített ékszerek és egyéb érdekes termékek is beszerzhetőek lesznek majd a vásáron.

 

A szervezők célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a termelőket és vásárlókat, ezáltal is elősegítve a szatmári gazdasági élet újraindítását. Tisztában vagyunk azzal, hogy a multinacionális cégek kínálata nagyobb mint a hazai termelőké, mégis arra biztatjuk Önöket, hogy vásároljanak hazai termékeket helyi termelőktől, hiszen ezáltal is segítő kezet nyújtunk egymásnak, a nehéz időszakokban pedig az összefogás és a szolidaritás az egyik legfontosabb dolog.

 

A Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület továbbra is várja a termelők és kézművesek jelentkezését, akik szeretnék megszerezni a „Szatmári Termék” védjegyet.

 

Jelentkezni a www.szatmari.ro honlapon lehet. A hétvégi vásár szervezője a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, valamint a Szatmár Megyei Hagyományőrző Forrásközponttal partnerségben.

 
Cookie