×
Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság
 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Az utóbbi egy évben a hajléktalanszálló szolgáltatásait igénybe vevők közzül 14 személynek sikerült visszailleszkedni a társadalomba, állandó munkát találni, melynek köszönhetően gondoskodni tudnak mindennapi szükségleteikről.
Az intézmény elsősorban hátrányos szociális helyzetben  - egyszülős, kiskorú édesanyás , stb. - lévő családok gyermekeit várja a 35 szabad helyre, ahol ingyenes étkezés, pszichológiai tanácsadás és korosztálynak megfelelő tevékenységek biztosítottak számukra
A dossziék értékelésére július 5. és 8. között kerül sor, az eredmények a bölcsődékben 9-én lesznek kifüggesztve. Szeptember 1. és 3. között kerül sor ezek megerősítésére, végleges eredmények pedig szeptember 7-én lesznek.
A Helyi Tanács jóváhagyta a mai, rendkívüli ülésén a Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság és a STEA Egyesület közötti együttműködést, amelynek keretén belül egy 1.548.000 ezer lej összértékű pályázatot adnak le a Norvég Civil Támogatási Alaphoz.
Európai uniós forrásokból épít nappali szociális központot az Ostrovului övezetben a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal.
Cookie