Személyes ügyintézés csak zöld igazolvánnyal. Alternatívaként használják online platformjainkat!
A kormány által pénteken elfogadott, a koronavírus-járvány terjedését fékezni hivatott  2021/1130-as számú kormányrendelet értelmében október 25-től a közintézmények csak beoltott, a betegségen átesett, vagy negatív teszttel rendelkező állapompolgárokat fogadnak.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy nem kell feltétlenül személyesen rendezni az ügyintézést, az önkormányzat online szolgáltatásai is igénybe vehetőek, kérelmek, beadványok leadása és dokumentumigénylés esetén is.


I. E-MAIL: bármilyen dokumentum, kérvény elküldhető a registratura@primariasm.ro e-mail címre, a köztisztassággal, munkálatokkal, közvilágítással kapcsolatos észrevételek pedig a sesizari@primariasm.ro címre.


II. SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK: letölthetőek az intézmény honlapjáról: www.primariasm.ro 
 

III. POSTAI ÜGYINTÉZÉS:  Szatmárnémeti, Október 25. tér,  1. Szám, M- bejárat;

A fenti korlátozások nem vonatkoznak az alábbiakra:

  • az Egységes Ügyintéző Irodában és a Lakosságnyilvántartó Osztályon a 14 év alattiak esetében, amennyiben szüleik vagy törvényes felügyelőik megfelelnek a kormányrendelet előírásainak;
  • újszülöttek és elhalálozások bejegyzése esetén az Anyakönyvi Hivatalban. 


Amennyiben segítségre szorulnak, vagy tudomásuk van olyan személyről, aki segítségre szorul, jelezzék azt a www.dassatumare.ro  honlapon.

 

 
Cookie