×
Informații COVID
Începând de luni, 1 noiembrie 2021, persoanele care au efectuat schema primară de vaccinare împotriva COVID-19 cu Spikevax/Moderna și care vor opta pentru administarea dozei de rapel cu același tip de vaccin, vor primi o doză înjumătățită (½ doză) din acest tip de vaccin.
Vă rugăm să respectați în continuare măsurile pentru limitarea răspândirii infectărilor cu noul coronavirus!
Reamintim cetățenilor că au la dispoziție și comunicarea online sau prin corespeondență pentru a depuneri cereri și a solicita informații despre serviciile publice:
Tranzitarea frontierelor este posibilă și fără existența acestor certificate, dar cu respectarea normelor naționale de carantină din fiecare stat
Pentru informații suplimentare vă puteți adresa telefonic celor două centre din municipiul Satu Mare!
Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea și Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis comasarea centrelor de vaccinare din municipiul Satu Mare.
Oricine se poate vaccina simplu, gratuit, fără nicio programare cu vaccin mono-doză de la Johnson&Johnson.
Sătmărenii se pot vaccina simplu, gratuit, fără nicio programare cu vaccin mono-doză de la Johnson&Johnson la punctul de vaccinare organizat la Piața Someș (Micro15) din municipiul Satu Mare.
Sâmbătă, 29 mai, în Piața Mare și duminică, 30 mai, în Piața de Vechituri din municipiul Satu Mare, între orele 08.00 – 16.00
Vaccinare fără programare, doar cu buletinul, cu vaccin de la Pfizer-BioNTech!
Politica de Cookie