×
DIRECȚIA DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ
PROIECTELE NOASTRE

Misiunea Direcției de Asistență Socială este de a asigura activitatea de prevenire și intervenție primară pentru persoanele singure și familiile aflate în dificultate din municipiul Satu Mare. Scopul este îmbunătățirea calității vieții persoanelor și familiilor care nu au posibilitatea de a realiza prin mijloace și eforturi proprii, un mod normal și decent de viață. Toate proiectele Direcției de Asistență Socială vizează creșterea calității serviciilor sociale furnizate la nivel local prin colaborare interinstituțională eficientă și transparentă respectiv prin abordarea integrată a nevoilor beneficiarilor.

 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Am implemntat la nivelul instituției proiecte sociale pentru a îmbunătăți activitatea instituției și a veni în sprijinul beneficiarilor de servicii sociale.
Centrul social de zi pentru vârstnici din Micro 14 de pe Aleea Jiului nr. 64 a fost înființat cu fonduri europene prin Programul POCU 2014-2020
Primăria Municipiului Satu Mare și Direcția de Asistență Socială Satu Mare au întocmit Strategia de Dezvoltare a Domeniului Social 2021-2027 și Planul de acțiune privind serviciile sociale, documente care au fost prezentate reprezentanților ONG-urilor sociale.
Politica de Cookie