Continuăm acțiunile de colectare a deșeurilor electrice și electronice!
Pe parcursul anului 2021, în cadrul acțiunilor de colectare lunară, s-au adunat peste 61 de tone de deșeuri electrice și electronice. 

Primăria Municipiului Satu Mare în parteneriat cu AXIAL–Sistemul Național de Colectare DEEE, Centrul de colectare local Satu Mare, transmit mulțumiri sătmărenilor care au înțeles importanța  acțiunilor de colectare a deșeurilor electrice și electronice și astfel au ales să protejeze mediul înconjurător. Pe parcursul anului 2021, în cadrul acțiunilor de colectare lunară, s-au adunat peste 61 de tone de deșeuri electrice și electronice. 

 

Continuăm și în acest an! Astfel, în fiecare lună, în ultima ultima sâmbătă, între orele 9.00-14.00, sătmărenii sunt așteptați la punctele de colectare amenajate în municipiul Satu Mare, cu aparatele electrice, electronice sau electrocasnice vechi, bateriile portabile şi industriale (non-auto), corpurile de iluminat sau tuburi fluorescente. 

Sâmbătă, 29 ianuarie 2022, sătmărenii sunt așteptați la punctele de colectare amenajate în următoarele locații: 

•    Zona 14 Mai: Șcl. Gimnazială ,,Vasile Lucaciu”
•    Piața Titulescu- lângă Șcl. Generală nr. 10
•    Cartier Micro 14: lângă Șcl. Generală ,,Mircea Eliade”

 

Vă reamintim că echipamentele electrice și electronice au în componența lor elemente nocive pentru mediul înconjurător, elemente care, eliberate în aer, apă sau sol, au efecte dăunătoare, pe termen lung, asupra hranei noastre, a apei pe care o bem sau a aerului pe care îl respirăm.

 
Politica de Cookie