×
EURÓPAI UNIÓS ALAPOK
  • Tel: 0261-807550
  • E-mail: proiecte@primariasm.ro
2020-ban elkezdődött az európai uniós finanszírozású pályázatok gyakorlati kivitelezése. 215.302.977 lej értékű finanszírozási szerződés lett aláírva, amelyek megvalósítására a következő időszakban kerül sor. A tervek szerint a következő négy évben minden szatmárnémeti beruházásba fektetett 100 euróból 70 uniós forrásból származik majd.
 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Kereskényi Gábor polgármester és Maskulik Csaba városmenedzser is jelen volt annak a szerződésnek az aláírásakor, amelynek köszönhetően egy nagyteljesítményű iszaphasznosító épül Szatmárnémetiben.
Az Európai Együttműködés Napját ünnepeljük, amelyre egy jó példa a Szatmárnémeti és Ungvár városai közötti határokon átnyúló együttműködés.
Szereztünk 5.575.735 lejnyi támogatást a Constantin Brâncuşi Technológiai Líceum korszerűsítésére
Szatmárnémetinek egy olyan modern buszpályaudvara lesz, amely kényelmes körülményekkel várja a helyi közszállítást igénybe vevőket, vagy azokat, akik átutazóban megállnak a városban.
A negyven éve várt beruházást uniós forrásból finanszírozza a polgármesteri hivatal, összértéke pedig 13.150.853 lej.
Annak érdekében, hogy minél minőségibb szolgáltatásokat nyújtsunk a közösségi közlekedést igénybe vevő szatmáriaknak, európai uniós programok segítségével teljesen megújítjuk az ehhez szükséges infrastruktúrát.
Cookie