×
FONDURI EUROPENE
  • E-mail: proiecte@primariasm.ro
  • Tel: 0261.807.550
În 2020 s-a demarat implementarea proiectelor cu finanțare europeană.
Au fost semnate contracte pentru proiecte cu finanțare europeană în valoare de 215.302.977 lei, care au intrat în perioada de implementare.
În următorii 4 ani, din 100 de euro investiți în oraș, 70 vor proveni din fonduri UE.
 
INFORMĂRI / ȘTIRI
UAT Municipiul Satu Mare, în perioada 28.12.2018 - 28.11.2021, în calitate de beneficiar a implementat proiectul „"Dezvoltarea și implementarea de măsuri de simplificare a procedurilor administrative din cadrul Primariei municipiului Satu Mare pentru cetățeni" – Cod SIPOCA 532/MySMIS 1264124
Compania Solaris a livrat încă două noi autobuze hibrid Solaris Urbino. Autobuzele au fost achiziționate cu fonduri de la bugetul local.
Proiectul privind transformarea zonei Cubic în cel mai mare parc din Satu Mare prinde contur! 
Proiectul este parte a Planului Național de Redresare și Reziliență prin care vor fi înființate sau extinse nouă muzee în mai multe orașe din țară.
Este un proiect foarte important, atât prin valoarea lui, 25 milioane de lei, dar mai ales pentru efectele benefice pentru sătmăreni.
Satu Mare și Uzhgorod implementează un proiect comun având ca obiectiv creșterea siguranței cetățenilor din cele două orașe, prin extinderea sistemului de supraveghere video (Satu Mare), respectiv crearea unui sistem nou (Uzhgorod).
Politica de Cookie