×
Hírek
Már csak néhány nap van hátra városunk legnagyobb szabadtéri ünnepéig, a Szatmárnémeti Városnapokig. A rendezvény alatt a Transilvania sugárút is le lesz zárva csütörtök (május 26.) este 20 óra és hétfő (május 30.) reggel 6 óra között.
Sikeres pályázat esetén a közösségi közlekedést biztosító vállalat teljes gépparkja megújul, miután a közelmúltban 27 új autóbusz lett beszerezve.
A 2022. május 19-én kelt 677-es számú polgármesteri rendelet alapján  2022. május 26-án, 12.00 órai kezdettel ÖSSZEHÍVOM Szatmárnémeti Municípium Helyi Tanácsának rendkívüli, a Szatmár Megyei Tanács nagytermében megtartandó ülését a következő napirenddel:
A Jiului sétányi Idősgondozó Napközi Központ a POCU 2014-2020-as programjának köszönhetően jött létre, miután a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Szociális Igazgatóság és a Szatmári Egyházmegyei Caritas sikeresen pályázott.
Az elmúlt hétvégén együtt ünnepeltük testvérvárosunkkal Nyíregyháza újratelepítésének 269. évfordulóját.
Együtt tesszük színesebbé a várost! 
1970. május 14-e Szatmárnémeti legnagyobb természeti katasztrófájára emlékeztet bennünket, ugyanakkor az újjászületés, az együttérzés és a szolidaritás szimbóluma is.
Tizenkét nappal, azaz 2022. május 27-ig kiterjesztették a népszámlálás önkitöltő periódusát, így az interneten és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által felállított pontokon is regisztrálhat bárki.
A Szamoson átívelő, Strand utcáról induló híd régiónkban egyedi beruházás, és rendkívül fontos a városunk számára.
Cookie