×
KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK
Tizenkét nappal, azaz 2022. május 27-ig kiterjesztették a népszámlálás önkitöltő periódusát, így az interneten és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által felállított pontokon is regisztrálhat bárki.
Május 15-ig tart a népszámlálás önkitöltési szakasza.
Az adók és illetékek számítási alapja nem változik, csak az Adóügyi Törvénykönyv által előírt, 5,1 százalékos infláció arányával emelkednek.
A kérelmeket minden hónap első 3 munkanapján kell benyújtani.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal tájékoztatja az érintetteket, hogy 2022. március 14-én elkezdődött a romániai „NÉPSZÁMLÁLÁS – Nép- és Lakásfelmérés” első szakasza, amely 2022. május 15-ig tart.
Ugyanakkor felhívjuk a figyelmet arra, hogy az iroda munkatársai elérhetőek a 0261-807556-os telefonszámon, valamint a registratura@primariasm.ro e-mail címen is.
Március 1-től kezdődően minden 2500 lej alatti nyugdíjjal és szatmárnémeti lakcímmel rendelkező nyugdíjas kiválthatja a jegypénztáraknál az ingyenes autóbusz használatra feljogosító igazolványát.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal értesíti az érintetteket, hogy február 23-tól, szerdától kezdődik az oltási jegyek kiosztása azok számára, akik az Avram Iancu Általános Iskolában kialakított Központban kapták meg oltást 2021. szeptembere és 2022. januárja között.
Tisztelt szatmáriak! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormány által országos szinten elrendelt korlátozások miatt az „Ócskapiacon” a kereskedők és a vásárlók egyaránt Zöld Oltási Igazolvánnyal kell rendelkezzenek.
Cookie