×
KÖZTERÜLET
KÖZTERÜLET
  • Tel: 0261-807511
  • E-mail: sadp@primariasm.ro
 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Tisztelt szatmáriak! Értesítjük Önöket, hogy ma délután, 17.00 órától kezdődően hajnali 5-ig zárva lesz a közúti forgalom előtt a Báthory (Martirilor Deportați) utca az úttest felújítása miatt.
A jövő hét folyamán elkezdődnek a városban az útkorszerűsítési munkálatok, valamint a tél folyamán keletkezett kátyúk betömése, miután négy évre szóló, 2021. és 2025. között érvényes keretszerződést írt alá Kereskényi Gábor polgármester, amelynek értelmében ebben az időszakban a kolozsvári ARL Kft., a Strabag cégcsoport tagja végzi majd a szatmárnémeti utcák felújítását és korszerűsítését. 
A 35 helyszínen, viszonylag kis területekre egyebek mellett építkezések és bontások után maradt törmeléket, különböző műanyag és karton származékokat és zöldhulladékot raktak ki vagy szórtak szét illegálisan.
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala a Helyi Hulladékgyűjtési Szolgálattal közösen újra lehetőséget teremt arra, hogy a szatmáriak környezetbarát módon szabaduljanak meg az elektromos- és elektronikai hulladékoktól.
A változás oka a nem veszélyes, komposztálható hulladék kezeléséről szóló 181/2020-as törvény életbe lépése.
Cookie