×
KÖZTERÜLET
ZÖLDÖVEZETEK

2017-ben elkészült a Szatmárnémeti Zöldövezetek Regisztere, amelyben pontos nyilvántartás készült a zöldövezetek felületéről és sajátosságairól, amelynek köszönhetően átláthatóbbá válik a város további zöldítése.

 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Koronarendszer rögzítőt telepít a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a Kossuth-kert húsz fájára azok statikai megerősítése és ezáltal a park biztonságosabbá tétele érdekében.
Tisztelt Szatmáriak! A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal holnaptól péntekig újra szúnyog- és kullancsirtást tart a városban.
Ezúton hívjuk fel a jogi személyek figyelmét arra, hogy kötelesek szerződéses kapcsolatban állni egy, a szelektív hulladék elszállítására szakosodott céggel!
Szerda este és csütörtök reggel Szatmárnémetiben földfelszíni és légi kullancs- és szúnyogirtást végeztünk.
Szombaton, június 26-án 9 és 15 óra között újra több gyűjtőponton szabadulhat meg ingyenesen és az előírásoknak megfelelően a lakosság az ilyen típusú hulladékoktól.
Felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy szerdán, június 23-án 10 órától kezdődően Szatmárnémeti parkjaiban és egyéb zöldövezeteiben földfelszíni kullancs- és szúnyogirtást végzünk, csütörtökön, június 24-én pedig légi permetezéssel folytatódik az akció.
Cookie