×
Lakosság-nyilvántartó Igazgatóság
 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Speciális ügyfélfogadási programmal működik a Húsvét Ünnepek alatt, április 22. és 25. között a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Anyakönyvi Osztálya.
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala ezúton értesíti a lakosságot, hogy a vészhelyzet végetértével a Szatmárnémeti Lakosság Nyilvántartó Igazgatóság ügyfélfogadási programja március 14-től a következőképpen módosul:
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala idén is jutalmazza a hosszúéletű házassággal büszkélkedő szatmáriakat.
Szatmárnémeti büszke városunk idős közösségére, akik méltósággal, bátorsággal és bölcsességgel élték le életüket a legnehezebb pillanatokban is. Ennek a közösségnek tagjai Ferenczi Lajos és Bató Erzsébet is, akik az idei évben ünnepelték a 100 éves születésnapjukat, ez alkalomból köszöntötte őket Kereskényi Gábor polgármester.
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy az egész országban, így Szatmárnémetiben is nagyon nehézkesen halad a személyi igazolványok gyártása.  
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal folytatja a hagyományt és díjazza a hosszú ideje házasságban élő szatmáriakat. Szerdán, július 14-én a Kossuth-kertben található Zöld Házban 29 ötven éves házassági évfordulóját ünneplő, illetve 5 hatvanadik évfordulóját ünneplő párt díjaztak.
Cookie