Lucrări pe ultima sută de metri la Piața de Vechituri!
Până în prezent s-a lucrat la rețeaua de apă și canalizare, urmând ca în cursul săptâmânii viitoare să fie finalizate reparațiile și asfaltarea platoului pe care vor veni amplasate mesele pentru comercianți. 

Lucrările de reparații la Piața de Vechituri se apropie de final. Deși inițial nu erau prevăzute lucrări la rețeaua electrică de iluminat, pentru îmbunătățirea condițiilor din piață, s-a decis introducerea unei rețele de iluminat, chiar dacă datorită acestui fapt termenul de finalizare a trebuit prelungit. 


Piața va oferi condiții bune, atât pentru vânzători, cât și pentru cumpărători. Vor fi puse la dispoziția comercianților 600 de mese , din care 300 de mese vor fi noi, atât pentru cei care comercializează antichități, cât și pentru cei care vând articole textile și marochinărie.  


Primăria Municipiului Satu Mare și Administrația Domeniului Public își  dea utilitate pieței și în afara programului destinat comerțului de vechituri, prin organizarea unor evenimente. Pentru o mai bună desfășurare a acestor activități se va achiziționa un cort industrial din structură metalică, care să permită organizarea de expoziții de obiecte sau plante, chiar și în condiții de vreme nefavorabilă.

 
Politica de Cookie