PREMII PENTRU CUPLURILE  CU 50 ȘI 60 DE ANI DE CĂSĂTORIE
Premierea este un gest simbolic de mulțumire, o tradiție pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Local doresc să o continue și pe viitor. 

Primăria Municipiului Satu Mare continuă tradiția premierii celor mai longevive cupluri din municipiu. Evenimentul a avut loc la miercuri, 13 aprilie, la Casa Meșteșugarilor, unde primarul municipiului, Kereskényi Gábor și viceprimarii Gheorghe Stan și Adelin Ghiarfaș au înmânat diplome și un premiu de 1000 de lei pentru fiecare cuplu, celor 25 de perechi care aniversează nunta de aur și celor 8 perechi cu 60 de ani de căsătorie. 

,,Cele mai longevive cupluri sunt un exemplu pentru cei mai tineri. Dar, cei pe care i-am premiat au și o mare responsabilitate: să transmită experiența de viață, să demonstreze puterea familiei. Fericită este familia care îi are pe bunici aproape. Trebuie să ocrotim familia și să vedem în ea cea mai mare comoară a noastră! La mulți ani, cu sănătate și bucurii alături de cei dragi”, a transmis primarul Kereskényi Gábor. 

În 2021 conducerea Primăriei a premiat 174 de cupluri care au aniversat 50 și 60 de ani de căsătorie. Premierea este un gest simbolic de mulțumire, o tradiție pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Local doresc să o continue și pe viitor. 
 

 
Politica de Cookie