TÂRGUL MĂRȚIȘORULUI ȘI-A DESCHIS PORȚILE!
Cei 24 de producători vă așteaptă în perioada 26 februarie- 1 martie cu mărțișoare speciale

Primăvara a sosit mai repede în Parcul Central din Piața Libertății! Cei 24 de producători vă așteaptă în perioada 26 februarie- 1 martie cu mărțișoare speciale, realizate din materiale prietenoase cu natura, cu mărțișoare din ceramică și lut, țesături, piele naturală, plante uscate, dar și cu mărțișoare dulci, în forme interesante și vesele, ce vor aduce zâmbetul pe fețele celor mai micuțe domnișoare! 
Întâmpinăm primăvara cu multe surprize alături de producătorii sătmăreni. Vă așteptăm la Târgul Mărțișorului, zilnic între 10.00 și 18.00! 

Târgul Mărțișorului se organizează respectând restricțiile impuse de contextul pandemic, sătmărenii fiind rugați să respecte regulile privind distanțarea fizică și purtarea măștii de protecție. 
Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural ,,G.M Zamfirescu” și Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, cu sprijinul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare și Consiliul Județean Satu Mare. Vă așteptăm să îi susținem împreună pe producătorii și meșteri artizanali sătmăreni!

 
Politica de Cookie