TÂRGUL PRODUSELOR SĂTMĂRENE,  EDIȚIE SPECIALĂ
Târgul Produselor Sătmărene vă așteaptă cu articole vestimentare, bijuterii hand -made, accesorii, decorațiuni pentru casa, săpunuri artizanale, miere, produse pentru înfrumusețare și vinuri cu arome deosebite de pe meleaguri sătmărene. 

Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural ,, G.M Zamifrescu” și Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană continuă sprijinirea și promovarea meșterilor artizani și a producătorilor sătmăreni, prin organizarea unei noi ediții a Târgului Produselor Sătmărene. 


Astfel, între 13 și 14 februarie, între orele 10.00 și 18.00, în parcul din Piața Libertății, sătmărenii sunt invitați să descopere produsele celor 26 de meșteri artizani și producători care vor fi prezenți la această ediție. Vă propunem de această dată și gamă specială de produse dedicată îndrăgostiților care doresc să facă un cadou persoanei iubite de Sfântul Valentin. 
Târgul Produselor Sătmărene vă așteaptă cu articole vestimentare, bijuterii hand -made, accesorii, decorațiuni pentru casa, săpunuri artizanale, miere, produse pentru înfrumusețare și vinuri cu arome deosebite de pe meleaguri sătmărene. Toate produsele sunt realizate în micile ateliere de creație ale producătorilor sătmăreni care pregătesc pentru fiecare ediție produse unicat, în serie limitată care pot deveni cadouri speciale pentru cei dragi. 


La acestă ediție, vor participa și producători care nu au mai fost la alte ediții, precum Simon Zsuzsa și trei producători care au primit recent marca Produs Sătmărean: Julart Studio, Seva Sana și Florăria Love Garden.  Vă așteptăm să îi susținem împreună pe producătorii și meșteri artizanali sătmăreni!

 


Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 
Politica de Cookie