UN SPECTACOL IMPROVIZAT, cu Trupa ImproȘtim 
Joi, 11 februarie, de la ora 19.00, Trupa ImproŞtim invită publicul la un spectacol efervescent, spontan și 100% improvizat pe loc. Un astfel de spectacol face posibilă crearea de situaţii şi personaje cu care toţi ne putem identifica.

Joi, 11 februarie, de la ora 19.00, Trupa ImproŞtim invită publicul la un spectacol efervescent, spontan și 100% improvizat pe loc.

Improvizatorii: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Vlad Mureșan, Andrei Stan, Sergiu Tăbăcaru şi Andrei Gîjulete au nevoie de implicarea şi ideile spectatorilor pentru a crea ceva unic, de fiecare dată. Sugestiile sunt incluse în scenele construite pe loc iar buna dispoziţie este garantată de fiecare dată. Un astfel de spectacol face posibilă crearea de situaţii şi personaje cu care toţi ne putem identifica.

ImproȘtim propune o incitare reciprocă între actori și public la creativitate. Improvizația teatrală presupune adaptarea spontană la situații reale sau imaginare, la propuneri de spațiu, situații și relații ale partenerului sau ale conducătorului de joc. Această formă de teatru are ca punct de pornire sugestia publicului.

Prețul biletelor: 30 lei (adulți), 20 lei (studenți, elevi, pensionari)

Rezervări și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6, telefon: 0261712106 (program: de la 10.00 la 17.00 și cu o oră înainte de începerea spectacolului).

Bilete online: 

https://www.biletmaster.ro/ron/Event/41003551/Un-spectacol-improvizat

www.teatruldenord.ro

_______________________________

ImproȘtim câștigă primul Impro Comedy Fest
https://www.bihon.ro/stirile-judetului-bihor/improstim-castiga-primul-impro-comedy-fest-2362899/?fbclid=IwAR09LLVfrQPPh6hxnBVm86p9BiBj66fzQsb80XXAWLFrQDcQ1GveLA4YZPk 

 

Trupa ImproȘtim a fost invitată la Festivalul Național de Improvizație - !MPRO, București, ediția a 5-a, 7- 10 septembrie 2017.
Andrei Stan, Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Vlad Mureșan și Sergiu Tăbăcaru au participat la atelierele susţinute de invitaţii cu experienţă din Canada şi Marea Britanie, dar şi de cei mai cunoscuţi traineri români din domeniu (reprezentând Academia de Improvizaţie, Şcoala de Improvizaţie şi Laboratorul de Impro din Recul).
http://improfest.ro/nou/editia-5-povesti-pe-loc/

 


--

 
Politica de Cookie