A fost deschis podul aferent centurii de ocolire a municipiului Satu Mare!
Circulația va fi decongestionată prin deschiderea tronsonului de aproximativ 4 km, între str. Aurel Vlaicu și Drumul Careiului!

A fost deschis circulației podul peste râul Someș, aferent centurii de ocolire a municipiului Satu Mare. Circulația va fi decongestionată prin deschiderea tronsonului de aproximativ 4 km, între str. Aurel Vlaicu și Drumul Careiului! Contractul de proiectare și execuție a fost semnat în noiembrie 2015, dar a fost nevoie de un efort imens pe care Primăria Municipiului Satu Mare l-a făcut timp de doi ani pentru a înlătura toate obstacolele din punct de vedere juridic, astfel încât lucrările au început în 2018.

,,Pentru ca proiectul să devină realitate, fără îndoială un mare merit îl are fostul ministru Ovidiu Silaghi, în mandatul căruia a fost asigurată finanțarea. Totodată, țin să mulțumesc și fostului viceprimar Adrian Albu și subprefectului Radu Bud care au muncit enorm la acest proiect.  Acest pod, împreună cu întregul drum de ocolire și podul peste râul Someș, zona str. Ștrandului, vor descongestiona foarte mult traficul în municipiul Satu Mare", a declarat primarul Kereskényi Gábor. 


 

 
Politica de Cookie