×
KULTÚRA, SPORT, IFJÚSÁG
CIVIL SZERVEZETEK

 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
A Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság és a STEA Egyesület közösen szervez nyári tábort azon hátrányos helyzetű, Szatmárzsadányban élő gyermekek számára, akiknek nincs lehetőségük más táborban részt venni, vagy a családdal együtt vakációzni a nyári periódusban. 
Továbbra is támogatjuk a helyi termelőket! Azért szervezzük a havi vásárokat, hogy segítsük azon kézműves mestereket és termelőket akik minőségi portékákaikkal, kiváló zöldséggel és gyümölccsel várnak mindenkit ma is 18 óráig a Kossuth Kertben szervezett Szatmári Termék Vásáron. 
Ismét megnyitja kapuit a Szatmári Termékek Vására, elsősorban azok örömére, akik nagyra értékelik a kézműves termékeket és hagyományokat, illetve támogatnák a szatmári termelőket.
Körülbelül 100 zsák hulladékot, pillepalackot és egyéb szemetet gyűjtöttek össze, s mivel a kezdeményezésük sikeresnek bizonyult, úgy döntöttek, tovább folytatják.
Ismét elhozzák Szatmárnémetibe a tavasz hangulatát és ízeit a helyi termelők, a hétvégén ugyanis újból Szatmári Termékek Vásárát szervez a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és Szatmár Vidékfejlesztéséért Egyesület a régi központbeli parkban.
Cookie