×
CULTURĂ SPORT ȘI TINERET
ASOCIAȚII ȘI ORGANIZAȚII NEGUVERNAMENTALE

 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Copiii au avut ocazia să afle mai multe despre municipiul și județul Satu Mare de la conducerea Primăriei.
Satu Mare este un oraș ospitalier, iar sătmărenii sunt bucuroși să-i primească pe cei care sunt deschiși să își împărtășească experiența profesională. În aceste zile, municipiul Satu Mare este vizitat de mai mulți reprezentanți și voluntari din țări precum Franța, Italia, Germania, Austria și Cehia, ce participă la un proiect Erasmus +, implementat de Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare.
Târgul de Paște revine în centrul municipiului Satu Mare, mai viu și mai colorat, cu preparate locale și decorațiuni realizate manual, direct de la producătorii sătmăreni. În perioada 8-26 aprilie, între orele 10.00 și 18.00, în parcul din Piața Libertății. Târgul se dorește a fi un eveniment ce pune în valoare tradițiile și tehnicile de lucru meșteșugărești.  
Este timpul să ne unim forțele și să ajutăm unde este nevoie mai mare, cât putem fiecare.
Pentru cei mai mulți dintre ei a fost prima ieșire pe o pârtie de schi, iar acest lucru a fost posibil datorită Asociației Club Sportiv „Caiac Smile”.
Vom continua parteneriatul cu ONG-urile sătmărene care oferă servicii sociale și ne ajută să venim în sprijinul persoanelor care au nevoie de ajutor.
Politica de Cookie