ÎNCEPE MARATONUL VACCINĂRII LA SATU MARE!
Accesul persoanelor se face pietonal, vaccinarea se realizează fără programare. Persoanele care doresc să se vaccineze se vor prezenta doar cu actul de identitate

Hai să (ne) facem bine! Astăzi începe Maratonul Vaccinării la Satu Mare! Primăria Municipiului Satu Mare, Instituția Prefectului, Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul pentru Situații de Urgență au făcut demersuri pentru deschiderea unui centru de vaccinare în parcarea Shopping City Satu Mare, pe Drumul Careiului nr. 17.  


Centrul va funcționa după următorul program: vineri, 07.05.2021, orele 14.00-20.00, sâmbătă 08.05.2021 și duminică 09.05.2021 între orele 10.00 – 20.00 și va dispune de patru fluxuri de vaccinare cu serul produs de compania Pfizer. Accesul persoanelor se face pietonal, vaccinarea se realizează fără programare. Persoanele care doresc să se vaccineze se vor prezenta doar cu actul de identitate. 
Campania de vaccinare este susținută de Shopping City Satu Mare, Restaurant Capricci, Librăria Compas, filiala Crucea Roșie Satu Mare! 

 
Politica de Cookie