Samfest Jazz&Wine, atmosferă de festival și public extraordinar
V-a plăcut ediția din acest an a evenimentului Samfest Jazz&Wine? Noi ne-am simțit extraordinar, alături de artiștii minunați și de publicul care a fost încântat de prestațiile lor.

Atmosfera incendiară a fost asigurată, pe lângă muzica de excepție, și de vinurile delicioase servite pe parcursul întregii seri, vinuri provenite din cramele producătorilor locali, respectiv Nastase, Triterra și Nachbil, iar din punct de vedere vizual, picturile luminoase proiectate pe clădirile din împrejurimi.

„Mă bucur că Satu Mare are un festival de jazz de talie internațională, la care participă artiști renumiți care transmit și pentru alți muzicieni atmosfera și ospitalitatea orașului nostru” - a declarat Kereskényi Gábor, primarul Municipiului Satu Mare.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, iar atmosfera care a umplut parcul din zona Turnului Pompierilor a fost una de excepție. Mulțumim publicul sătmărean care a fost și de această dată alături de noi! 

În mai puțin de două săptămâni începe un alt festival fantastic, care și în anii precedenți a cucerit publicul sătmărean, a atras mulți vizitatori și din alte orașe și chiar din alte țări, căci între 1-3 iulie urmează Street Music Festival, cu o nouă ediție de senzație pe străzile sătmărene!

 
Politica de Cookie