×
BERUHÁZÁSOK
BERUHÁZÁSOK
  • Tel.: 0261 807 515
  • E-mail: investitii@primariasm.ro
 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Az érintettek az APASERV Rt. székházában újíthatják meg az ehhez szükséges szerződéseket a személyi igazolványuk az ingatlanjaik tulajdonjogát bizonyító dokumentumok felmutatásával.
A Fejlesztési, Közigazgatási és Közmunkálatokért Felelős Minisztérium projektjének köszönhetően egy új, korszerű bölcsőde épül Szatmárnémetiben.
Azon vagyunk, hogy megoldjuk Szatmárnémeti egyik, eddig elhanyagolt, komoly problémáját!
A leghosszabb (40 km) Szatmár megyei kerékpárutat készítenék el partnerségben a Szamos töltésén Szatmárnémeti, Pusztadaróc, Szatmárudvari, Aranyosmeggyes és Apa polgármesteri hivatalai.
A március 25-i soros ülésén jóváhagyta a Helyi Tanács azt a határozattervezetet, amely alapján területet biztosítanak a Fejlesztési és Közigazgatási Minisztérium alárendeltségébe tartozó Országos Beruházási Társaságnak a „Kísérleti projekt – Tanuszoda építése, Szatmárnémeti, Lalelei sugárút, 2. szám” elnevezésű projekt kivitelezéséhez.
Szatmárnémeti önkormányzata és négy község, Pusztadaróc, Szatmárudvari, Aranyosmeggyes és Apa polgármesterei találkoztak március 9-én a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalban.
Cookie