×
BERUHÁZÁSOK
  • Tel.: 0261 807 515
  • E-mail: investitii@primariasm.ro
 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Strand utcáról induló harmadik Szamos-híd nemcsak a szatmáriak számára egy rendkívül fontos beruházás, hanem a kivitelező is komoly figyelmet szentel a részletekre, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a STRABAG cégcsoport legmagasabb színtű vezetői is ellenőrizték a munkálatok jelenlegi állását.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által a Környezetvédelmi Alaphoz (AFM) benyújtott három fontos, 18,5 millió lejt kitevő projektjéről is egyeztetett Tánczos Barna környezetvédelmi miniszterrel Kereskényi Gábor polgármester.
Azt követően, hogy korábban az urológiai és kardiológiai osztályokat is performáns felszerelésekkel látta el, továbbra is támogatja a helyi egészségügyi rendszert a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Helyi Tanács. 
Hivatalos formát öltött a Fejlesztési, Közigazgatási és Közmunkálatokért felelős Minisztérium által Szatmárnémetinek nyújtott legújabb támogatás, amelynek értelmében a Strand utcáról induló harmadik Szamos-híd építése során összesen 164,15 millió lejnyi finanszírozásban részesül az önkormányzat, 82 millió lejjel csökkentve ezáltal a polgármesteri hivatal hozzájárulását.
Megkétszerezte a Strand utcáról induló harmadik Szamos-híd finanszírozását a Cseke Attila által irányított Fejlesztési, Közigazgatási és Közberuházásokért felelős Minisztérium.
85 hektárnyi területen Románia legnagyobb kapacitású napelem parkját építik meg Szatmárnémetiben nemzetközi energiaszolgáltatást is biztosító vállalatok.
Cookie