×
INVESTIȚII
INVESTIȚII
  • E-mail: investitii@primariasm.ro
  • Tel: 0261.807.515
 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Pista de biciclete va avea 7 km, de la la staţia de epurare până la limita administrativă a municipiului Satu Mare spre Dara
Consiliul Local a aprobat predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Naţională de Investiţii CNI a amplasamentului în vederea construirii unui bazin de înot didactic în municipiul Satu Mare pe bulevardul Lalelei nr. 2 (zona mall-ului NEPI).
La întâlnire au mai participat senatorul Turos Lorand, deputații Magyar Lóránd și Nagy Szabolcs. 
Valoarea investiției este de 22,77 milioane de lei și este finanțată din fonduri europene. Perioada de execuție este de 16 luni, din care 4 luni pentru proiectare și 12 luni pentru execuție.
În cadrul Proiectului Operațional de Infrastructură Mare 2014-2020 (POIM), Apaserv Satu Mare S.A. a demarat un proiect de mare amploare, cuprinzând întreg județul, acesta având ca scop dezvoltarea și modernizarea rețelelor de apă-canal pe raza întregului județ, atât în mediul urban, cât și cel rural.
Concernul suedez Electrolux a investit în ultimii doi ani în jur de 10 milioane de euro în extinderea capacității de producție și modernizarea fabricii din Satu Mare
Politica de Cookie