×
DOMENIUL PUBLIC
ZONE VERZI

Până în luna august 2018 spațiile verzi din municipiul Satu Mare au fost împărțite în două loturi mari. Acum, spre deosebire de anii precedenti, orașul are 10 loturi, care sunt îngrijite de 5 firme. Astfel, există un control mai riguros, iar concurența firmelor aduce îmbunătățiri în ceea ce privește calitatea lucrărilor de întreținere.

  În fiecare an sunt plantați peste 1.342 de arbori și arbuști, peste 4.000 metri de gard viu.

În 2017 a fost întocmit și finalizat Registrul Local al Spațiilor Verzi, care cuprinde inventarierea terenurilor ocupate de spatii verzi, evidențierea tipului de proprietate și a modului de administrare a acestor terenuri, precum si descrierea caracteristicilor cantitative și calitative ale vegetației de pe aceste terenuri. Acordăm o importanță deosebită reabilitarea și extinderea spaţiilor verzi, precum și activităţilor de educaţie ecologică în rândul comunităţilor locale. 

 

Accesează aici Registrul Spațiilor Verzi

 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Pentru păstrarea arborilor din Grădina Romei și pentru pentru siguranţa cetăţenilor care frecventează acest parc se impune montarea sistemelor de cabluri care vor da mai multă stabilitate arborilor.
Se va interveni în funcție de condițiile meteorologice, prin acțiuni la sol!
Atragem atenția persoanelor juridice că au obligația de a încheia contracte pentru colectarea deșeurilor reciclabile cu un operator autorizat.
Să fim responsabili și să protejăm mediul înconjurător!
Acțiunile se desfășoară pe domeniul public al municipiului, parcuri, zone verzi și malurile Someșului, în vederea combaterii țânțarilor și a căpușelor. 
Mulțumim celor 150 de sătmăreni care luna trecută au depus peste 1,5 tone de deșeuri la cele trei puncte de colectare
Politica de Cookie