×
SERVICII PUBLICE
ZONE VERZI
  • E-mail: sadp@primariasm.ro
  • Tel: 0261.807.511
ZONE VERZI
ZONE VERZI

Până în luna august 2018 spațiile verzi din municipiul Satu Mare au fost împărțite în două loturi mari. Acum, spre deosebire de anii precedenti, orașul are 10 loturi, care sunt îngrijite de 5 firme. Astfel, există un control mai riguros, iar concurența firmelor aduce îmbunătățiri în ceea ce privește calitatea lucrărilor de întreținere.

  În fiecare an sunt plantați peste 1.342 de arbori și arbuști, peste 4.000 metri de gard viu.

În 2017 a fost întocmit și finalizat Registrul Local al Spațiilor Verzi, care cuprinde inventarierea terenurilor ocupate de spatii verzi, evidențierea tipului de proprietate și a modului de administrare a acestor terenuri, precum si descrierea caracteristicilor cantitative și calitative ale vegetației de pe aceste terenuri. Acordăm o importanță deosebită reabilitarea și extinderea spaţiilor verzi, precum și activităţilor de educaţie ecologică în rândul comunităţilor locale. 

 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Primăria Municipiului Satu Mare anunță că vineri, 5 martie, între orele 8.30-14.30, pe str. Nicolae Bălcescu se vor desfășura lucrări de toaletare a arborilor.
Primăria Municipiului Satu Mare anunță că în data de 4 martie, între orele 8.30-14.30, circulația rutieră pe str. Tudor Vladimirescu va fi ÎNCHISĂ!
Acțiunile au rolul de a descuraja fenomenul de abandonare a deșeurilor sau de aprindere a acestora și vor avea loc săptămânal. 
În perioada 1- 5 martie se vor efectua lucrări de toaletare a arborilor din parcul Grădina Romei.
Primăria Municipiului Satu Mare desfășoară în această perioadă o amplă acțiune de evaluare a stării de sănătate a sute de copaci din municipiu.
Politica de Cookie