Satu Mare aniversează 20 de ani de parteneriat cu orașul Nyíregyháza!
Sunt 20 de ani care înseamnă proiecte comune, în valoare de multe milioane de euro, prin care am reabilitat clădiri de patrimoniu, am modernizat școli, centre culturale, secții ale spitalului, am organizat evenimente culturale și mai ales, i-am adus împreună pe locuitorii orașelor noastre. 

Aniversăm 20 de ani de parteneriat între orașele noastre. Un parteneriat care este tot mai puternic pe zi ce trece, pentru că Satu Mare și Nyíregyháza împărtășesc aceleași valori, avem proiecte și interese comune.


În toți acești ani ne-ați fost parteneri, prieteni, ați fost modele pentru noi. Am învățat cum să dezvoltăm comunitățile noastre, să ne construim un viitor în această parte a Europei. Sunt 20 de ani care înseamnă proiecte comune, în valoare de multe milioane de euro, prin care am reabilitat clădiri de patrimoniu, am modernizat școli, centre culturale, secții ale spitalului, am organizat evenimente culturale și mai ales, i-am adus împreună pe locuitorii orașelor noastre. 


Europa se schimbă și trebuie să ne gândim la viitorul nostru, la cum să facem din orașele noastre un loc mai bun, cum să facem ca locuitorii din Satu Mare și Nyíregyháza să facă parte din acest proiect. Avem obiective comune, valori comune și împreună vom găsi și modalitățile de a comunica pentru ca oamenii să rămână alături de noi.
Semnăm azi o nouă confirmare a parteneriatului nostru. Sunt mândru că, în calitate de primar al municipiului Satu Mare, am onoarea să semnez acest document și că alături de prietenii noștri din Nyíregyháza deschidem un nou drum pe care vom merge împreună spre viitor! Vă mulțumesc!

 

Primarul municipiului Satu Mare, 

Kereskényi Gábor

 
Politica de Cookie