×
CULTURĂ SPORT ȘI TINERET
VIAȚA CULTURALĂ
VIAȚA CULTURALĂ
 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Vă invităm așadar, să descoperiți produsele minunate ale producătorilor locali în perioada 23 aprilie - 1 mai, zilnic între orele 10.00 și 18.00,  în parcul din Piața Libertății unde sunt amplasate 30 de căsuțe
Prima sesiune creativă din programul de activități online va avea loc în 28 aprilie, la ora 18:00. Termenul limită pentru înscrieri este 26 aprilie ora 15:00. 
Bilete pentru spectacole se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea, de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00, respectiv sâmbătă între orele 10.00 și 13.00.
Teatru de Nord are vești bune și un program de spectacole pentru toate gusturile! Mai multe detalii și informații pe site-ul oficial al Teatrului: www.teatruldenord.ro
Primăria Municipiului Satu Mare, prin Centrul Cultural G.M. Zamfirescu lansează, în baza legii Nr. 350/2005, sesiunea de proiecte cu finanțări nerambursabile, anul 2021, pe trei linii de finanțare.
A trecut un an, de când pandemia ne-a schimbat viața. Ne-a lipsit de libertățile pe care le-am crezut fundamentale. Însă impunerea distanțării fizice ne-a adus mai aproape de sufletele oamenilor. Am învățat să fim solidari cu producătorii și antreprenorii locali. Cel mai bun exemplu în acest sens este interesul crescut al sătmărenilor pentru Târgurile Produselor Sătmărene!
Politica de Cookie