×
INVESTIȚII
  • E-mail: investitii@primariasm.ro
  • Tel: 0261.807.515
INFRASTRUCTURĂ

Ne propunem intensificarea ritmului de dezvoltarea a municipiului Satu Mare. Am demarat investiţii importante pentru dezvoltarea tuturor sectoarelor de activitate. În ultimii 4 ani am investit masiv în reabilitarea infrastructurii rutiere din municipiu, atât în zona centrală, cât și în cartiere. Progresul oraşului necesită timp şi continuitate. Satu Mare trăiește cea mai intensă perioadă de dezvoltare, multe probleme s-au rezolvat printr-o bună administrare a municipiului. Infrastructura rutieră, atragerea fondurilor europene, lansarea unor proiecte de anvergură, zonele verzi au fost prioritățile ultimilor ani. Rezultatele vorbesc de la sine.

 

 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Începem lucrările de modernizare a carosabilului și a trotuarelor pe str. Gheorghe Doja.
Începem lucrările de modernizare a carosabilului și a trotuarelor pe str. Constantin Brâncoveanu și Zutphen.
În prezent se lucrează la modernizarea parcărilor din 4 cvartale. Continuăm!
Precizăm că NU există în municipiul Satu Mare locații care să dețină autorizații pentru a desfășura activități de talciocuri
Vă rugăm să țineți cont că pe această stradă vor exista restricții temporare de circulație! 
Au început lucrările de amenajare a parcărilor din spatele blocurilor UU 1 UU 3 UU 5 UU 7 UU 9 UU 11 UU 13 de pe str Lucian Blaga.! În ultimii patru ani în municipiul Satu Mare au fost realizate peste 3.500 de noi locuri de parcare.
Politica de Cookie