×
INVESTIȚII
INFRASTRUCTURĂ
  • E-mail: investitii@primariasm.ro
  • Tel: 0261.807.515
INFRASTRUCTURĂ
INFRASTRUCTURĂ

Ne propunem intensificarea ritmului de dezvoltarea a municipiului Satu Mare. Am demarat investiţii importante pentru dezvoltarea tuturor sectoarelor de activitate. În ultimii 4 ani am investit masiv în reabilitarea infrastructurii rutiere din municipiu, atât în zona centrală, cât și în cartiere. Progresul oraşului necesită timp şi continuitate. Satu Mare trăiește cea mai intensă perioadă de dezvoltare, multe probleme s-au rezolvat printr-o bună administrare a municipiului. Infrastructura rutieră, atragerea fondurilor europene, lansarea unor proiecte de anvergură, zonele verzi au fost prioritățile ultimilor ani. Rezultatele vorbesc de la sine.

 

 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Precizăm că NU există în municipiul Satu Mare locații care să dețină autorizații pentru a desfășura activități de talciocuri
Vă rugăm să țineți cont că pe această stradă vor exista restricții temporare de circulație! 
Au început lucrările de amenajare a parcărilor din spatele blocurilor UU 1 UU 3 UU 5 UU 7 UU 9 UU 11 UU 13 de pe str Lucian Blaga.! În ultimii patru ani în municipiul Satu Mare au fost realizate peste 3.500 de noi locuri de parcare.
Drumul Expres va asigura legătura cu autostrada din Ungaria prin viitorul punct de trecere al frontierei de la Oar.
Vom continua refacerea marcajelor și pe alte străzi. 
Stimați sătmăreni, vă anunțăm că de luni, 19 iulie, Primăria Municipiului Satu Mare demarează reabilitarea trotuarelor pe str. Iuliu Maniu.
Politica de Cookie