×
INVESTIȚII
ÎNVĂȚĂMÂNT
  • E-mail: investitii@primariasm.ro
  • Tel: 0261.807.515
ÎNVĂȚĂMÂNT

În rețeaua școlară a municipiului Satu Mare, funcționează 41 de unități școlare cu personalitate juridică și 13 unități structura (fără personalitate juridică). Din bugetul local se realizează anual ample lucrări de modernizare a şcolilor, grădiniţelor, creşelor şi internatelor şcolare, se renovează săli de sport și se contruiesc terenuri sintetice de sport şi de joacă. 

 

 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Investiţia în educaţia copiilor noștri este cea mai sigură şi profitabilă investiţie pe care municipalitatea o poate realiza, în vederea asigurării unui viitor mai bun.
Se lucrează în toate școlile din municipiul Satu Mare pentru că în 13 septembrie elevii să fie primiți într-o atmosferă bună și să fie asigurate toate condițiile pentru ca procesul educațional să se desfășoare ca la carte. 
Liceul Tehnologic "Constantin Brâncuși" din municipiul Satu Mare, modernizat din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020.
Sume suplimentare pentru modernizarea dezinfecția și întreținerea spațiilor unităților de învățământ!
Școala Gimnazială ,,Constantin Brâncoveanu” îi va primi în septembrie pe elevi într-o clădire mai modernă.
Primăria Municipiului Satu Mare va asigura toate resursele financiare necesare pentru ca școlile să poată desfășura pe parcursul verii și activități de igienizare a spațiilor.
Politica de Cookie